Jeugd

De jeugdcommissie

De jeugdcommissie van GTV heeft een belangrijke rol binnen de club. Uiteindelijk is een gezonde mix van jeugd- en seniorleden belangrijk voor de levendigheid en het voortbestaan van de club. Er wordt altijd gezegd dat de jeugd de toekomst heeft. Dit geldt dus ook en zeker voor de jeugd van de tennisvereniging.

Om de Gemondse jeugd kennis te laten maken met tennis, organiseren we elk jaar, samen met Tennisschool Tom Kreemers een les ‘ maak kennis met tennis’. Uitnodigingen hiervoor worden op de Sint-Lambertusschool uitgedeeld

Om weer jeugdclubkampioenschappen , chipshusselmiddagen, mini-maxi toernooitjes, jeugdcompetitie en nog veel meer te organiseren, zoals in het recente verleden, zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die weer een jeugdcommissie willen opzetten. Mocht je interesse hebben meld je dan aan via [email protected]

Trainingen 

De club biedt de mogelijkheid om tennislessen te volgen onder begeleiding van een professionele tennisleraar. Alle leden worden in januari/februari en juli/augustus per mail uitgenodigd deel te nemen aan de trainingen.

In de tennislessen besteden zij veel aandacht aan de techniek, tactiek, mentaliteit en conditie. Daarbij maken ze veelvuldig gebruik van hulpmiddelen, zoals een ballenkanon, hoogtenetten, mininetten, pionnen, ladders, richtpoppen en videoregistratie met bijbehorende analyse. Zij zijn tevens altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve hulpmiddelen.

Voor diverse niveaus
Binnen de vereniging geeft Tennisschool Tom Kreemers tennistrainingen voor jeugd en volwassenen op diverse niveaus.

Jeugd:
• Bal- en slagvaardigheid (kaboutertennis)
• Minitennis
• Beginners
• Halfgevorderd
• Gevorderd
• Wedstrijd-, selectie- en competitieniveau

Om tennisles te kunnen volgen moet je uiteraard lid zijn of lid worden van de Gemondse Tennisvereniging.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met j[email protected]