Sponsoring

Net zoals vele andere verenigingen kan de Gemondse TV niet zonder de sponsoren. De subsidies vanuit de Gemeente Sint-Michielsgestel zijn de afgelopen jaren gereduceerd tot vrijwel 0 euro, daarnaast hebben we een accommodatie die op peil gebracht en gehouden moet worden. Banen vergen onderhoud en het groen rond de baan eveneens.

Ons doel is duidelijk: we willen ervoor blijven zorgen dat de inwoners uit Gemonde e.o. en met name de jeugdige inwoners, op een plezierige en goede manier de tennissport kunnen beoefenen.

Het bestuur van de GTV waardeert het dan ook zeer dat we kunnen vertrouwen op een vaste kern van trouwe sponsoren. Het aantal sponsoren is overigens groeiende en willen we nog verder uitbreiden. De sponsor kan uit de volgende mogelijkheden kiezen:

  • Een reclamebord of windscherm
  • Advertentieruimte op de website 
  • Tijdelijke (extra) reclame bij toernooien
  • Giften.
  • Hoofdsponsor

Het is ook mogelijk dat een sponsor zich wil opwerpen als hoofdsponsor, wat inhoudt dat er sprake is van een financiƫle bijdrage ten behoeve van een grote aanschaf cq. investering en/of een grote jaarlijkse bijdrage (inclusief de eerder genoemde reclamemogelijkheden).

Sponsorcommissie

Neem vrijblijven contact op met [email protected] dan zal u benaderd worden door Piet Wouters of Wil Hoezen