Nieuwsbrief GIMBLEDON nr.2 - 2023

12 oktober 2023


Wauw….. Wat een metamorfose heeft onze club ondergaan. Wat twee jaar geleden onmogelijk leek, is nu werkelijkheid geworden! 

Vrijdag 16 juni was de Grande Opening van twee nieuwe Padelbanen en een gerenoveerde Tennisbaan. Keihard is er gewerkt door heel veel vrijwilligers om dit voor elkaar te krijgen! Chapeau!  

Daarnaast was deze metamorfose ook niet mogelijk zonder financiële bijdrages vanuit o.a. de PCI en het Gimmes Doel. In ruil daarvoor stellen wij onze banen de komende 10 jaar ter beschikking voor alle mindervaliden, minderbedeelden, 67+ senioren en jeugd van de Lambertusschool woonachtig in Gemonde. Zo is de levensvatbaarheid van GTV weer geborgd en geeft het tegelijkertijd ook een boost aan de leefbaarheid in Gemonde.  

Verder zijn we door de komst van Padel de structuur en taken & verantwoordelijkheden van de commissies anders aan het opzetten. Er zijn extra taken bij gekomen en die willen we zo goed mogelijk verdelen met alle de vrijwilligers. Een keuze die we nu al gemaakt hebben is, dat we stoppen met het Padel rackets verhuur via Meet and Play ivm de logistieke uitdagingen. Wel zullen er in de kluisjes nog leen-rackets liggen voor eigen leden en introducees, ga daar samen zuinig mee om!  

Ons nieuwe motto luidt dan ook: Tennis & Padel met elkaar, voor elkaar!  

Namens het bestuur GTV. 

Wat is er afgelopen tijd nog meer gebeurd? 

 • Grande Opening 

Zoals in de intro al duidelijk is geworden, vond vrijdag 16 juni de Grande Opening van de Padelbanen plaats. Gelukkig hebben we de foto's nog: 

 • Dubbel Open Gemondse 2024 TENNIS & PADEL 

Direct na de Grande Opening startte ons jaarlijks Open toernooi en dit keer dus voor het eerst met Padel. Van 17 tm 25 juni hebben we weer kunnen genieten van een gezellig Open Toernooi op ons park. Supermooi weer om te tennissen & padellen maar ook voor het terras waren de weersomstandigheden niet onaardig. En uiteraard was onze SNAPPIE weer van de partij! 

Schitterende finales en de sponsor, - feestavond waren weer meer dan geslaagd met DJ Vincent. In een notendop: druk en gezellig!   

Top week, dank aan de deelnemers, bardiensten, sponsors en de organisatie! ☀️ 

Tot volgend jaar, noteer alvast week 25, 15 tm 23 juni 2024 in je agenda. 

Helaas er niet bij geweest? Check dan onze Socials! 📸 

 • Proeflessen Maak kennis met Padel  

Bijna 100 deelnemers (leden en niet-leden) hebben deelgenomen aan de 5 Padel proeflessen. Deze actie was opgezet in samenwerking met onze tennisschool TSTK om een beetje kennis te maken met padel.  

Vanaf maandag 23 oktober start de nieuwe serie lessen waar we dan ook echt kunnen gaan lessen met 4 personen op 1 baan. Geef jezelf op voor 15 oktober via www.tstk.nl  

 • Interne Padel competitie  

Geef je op individueel op voor de Interne Padel-competitie!

We spelen in blokken van 6 weken op de woensdagavond tussen 19:00 en 22:00 uur, (je hoeft niet elke woensdag). We starten begin november.  

Je wordt ingedeeld op sterkte en speelt afwisselend met verschillende spelers tegen verschillende spelers. Daarna nog een hapje en een drankje in het clubhuis. Super gezellig! Inschrijfgeld €5,- per keer voor de hapjes en prijzen 😉 

Wees er snel bij want vol is vol! Schrijf je snel door een appje te sturen naar onze tennistelefoon (06 49 04 58 90) 

 • Bestuur & Commissies  

Onze club bestaat uit leden maar draait op vrijwilligers! Als je het leuk vindt om ook in een van commissies deel te nemen, mail dan naar [email protected] 

Hoe meer mensen, des te gezelliger en des te minder de belasting! 

Onderhoud& Groen commissie  

 • Zet de groen & onderhoudsdagen vast in de agenda: 
 • Laatste zaterdag van september (30 september 2023) 
 • Eerste zaterdag van november (4 november 2023)  
 • Laatste zaterdag van maart (25 maart 2024) 
 • Eerste zaterdag van juni (3 juni 2024) 

Sponsorcommissie 

Tijdens de verbouwing is er ook gekozen om te investeren in een heel mooi nieuw sponsorframe! Prachtig te bezichtigen vanaf het terras.  

Wij zoeken altijd nieuwe sponsors, interesse of suggesties? 

Vraag naar onze sponsorpakketten!  

Bel Piet Wouters en Wil Hoezen of mail [email protected] 

 • Activiteiten 2e half jaar 2023 
  • 15 september: Start externe najaar competitie 
  • 28 september: Start Tennislessen TSTK 
  • 23 oktober: Start Padel lessen najaar, TSTK 
  • 25 oktober: Vrijwilligersavond 
  • November t/m december: Interne wintercompetitie 

Nieuwscategorieën Nieuwsbrief